alla kategorier
EN

FÖR LJUSARE, säkrare OCH VACKARE LIV

Vi tror på en värld där ren kraft är tillgänglig var som helst, när som helst.

Vi tror på en diversifierad tolkning av livet där alla är fria från maktbrist för att utforska sina livsstilar och egna varelser.

Vi tror att säkerheten är högsta prioritet. Med FoU-team på över 25 år som fokuserar på design av batterienergilagringssystem, är vi dedikerade till att tillhandahålla pålitlig energi, stabil systemprestanda och säkra produkter.

Semookii, ett MPMC-varumärke
HUR BÖRJADE DET

Det var en vacker sommar 2008, MPMC POWERTECH CORP. grundades i Shanghai, Kina. ägnade sig åt att tillhandahålla mobila hybridkraftlösningar med världsomspännande service, 2011 utvecklades det första solcellsdrivna belysningstornet och MPMC började sin Green Energy-resa.

Genom att optimera solenergi, vindkraftverk, dieselkraft, litiumjonbatterier och energilagringssystem har MPMC erbjudit toppmoderna integrerade/distribuerade energilösningar både på och utanför nätet i många applikationer, inklusive gruvdrift, telekommunikation , uthyrning, konstruktion, offshore och så vidare. I 14 år har MPMC framgångsrikt exporterat kraftgenereringsprodukter till över 120 länder, etablerat dotterbolag och kontor i USA, Sydafrika, DOM, Storbritannien, Förenade Arabemiraten och Kina, och har vunnit ett rättvist rykte för en pålitlig tillverkare och trogen partner.

2021 har MPMC byggt en ny produktionslinje för litiumjonbatterier i Jiangsu, Kina, och Semookii föddes. Som syftar till att bidra till att uppnå koldioxidneutralitet, skapa renare och smartare kraftgenereringslösningar för kunder, är Semookii ung, kraftfull och ALLTID ENGAGEMANG.

DET HANDLAR OM KVALITET

Ärvt rigorös kvalitetskontrollsystempolicy från MPMC, Semookii har en strikt kvalitetskontrollprocess. Det finns produktionslinjeposter för varje parti av produkter som spårar produktions- och testförhållanden i realtid. Data kommer att bevaras för långsiktig observation och garantera enhetlighet, vilket minskar defekta produkter med dåligt utseende.

Varje Semookii-produkt använder välkända battericeller, hållbar struktur och långvariga material. Semookii ägnar sig åt att göra kunder nöjda med det effektiva energilagringssystemet, kontinuerlig innovation och successiva förbättringar.

VÅRT VÄRDE

 • Yrke
  Yrke
 • Samarbete
  Samarbete
 • Stränghet
  Stränghet
 • Innovation
  Innovation
 • Ansvar
  Ansvar
 • Framsteg
  Framsteg

certifieringar

UTOM ENERGI

UTOM ENERGI

Semookii bärbara kraftverk är inte bara reserv- eller nödkraftskälla, utan ett val av livsstil för att leva ögonblicket, ett ögonblick av delning, uppfräschning och frihet.

Läs mer
Väx med Semookii

Väx med Semookii

Semookii söker ömsesidiga fördelar och har alltid uppriktigt upprätthållit partnerskap. Följ med oss. Omfamna en lovande framtid inom den snabbväxande industrin för produktion av förnybar energi.

Läs mer
TOPP