alla kategorier
EN

Gå med semookii och gör
ditt företag mer lönsamt

Bli återförsäljare

engagerad i våra partners

Hög vinstmarginal

Din framgång är vår framgång. Växa ditt företag snabbare och få fler marknadsandelar med en mer attraktiv MSRP efter konkurrenskraftigt pris och provisioner för varje Semookii-försäljning.

Marknadsstörande produkter

Vårt FoU-team har över 25 års omfattande erfarenhet av batterisystemdesign. Vi fortsätter att investera i avancerad teknik och tillverkning av batterilagringssystem. Med egen produktionslinje och rigorös kvalitetskontroll garanterar Semookii prisvärda head-to-head kraftlösningar och ger 12 månaders produktgaranti.

Lagerinventering & kort ledtid

Samtidigt som vi håller korta ledtider på din byggda produkt uppfyller vi vårt åtagande om en framgångsrik återförsäljare genom att lagra ett hälsosamt lager av bästsäljare för de akuta behoven.

Territoriskydd

Du kan välja att vara vår exklusiva/icke-exklusiv återförsäljare. Semookii fortsätter att växa över hela världen, men vi tror inte på övermättnad av återförsäljarnätverk. Vi gör vårt bästa för att tillhandahålla enkla, flexibla och ömsesidigt fördelaktiga lösningar för alla partnerskap och återförsäljare.

Pågående stöd

Vi tillhandahåller professionellt marknadsföringsmaterial, inklusive fullständig katalog, produktdatablad och webbnärvaro med återförsäljare och leads direkt till ditt företag, såväl som fortlöpande teknisk utbildning, lyhörd support efter försäljning, senaste nyheterna om produkter och teknik etc.

Omfattande marknad

värderade produkter

distributions- och partnerskapsförfrågan

Tack för ditt intresse av att bli auktoriserad Semookii-återförsäljare. Skicka ett meddelande till oss genom att fylla i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

TOPP